Pokračování Afteru dorazí v létě

Filmy Knihy Novinky

Možná vás to minulo, možná ne, ale loni se do kin dostala filmová podoba prvního dílu oblíbené série Anny Todd, který vznikl jako fanfikce k britské hudbení skupině One Direction. Letos se dočkáme druhého dílu.

Autorka svou romanci začala uveřejňovat na knižním webu Wattpad (pod pseudonymem Imaginator 1D) a záhy se dostavil obrovský ohlas čtenářů, z nich mnoha fanoušků fanfikcí a populární hudební skupiny, jíž je příběh Tessy a Hardina volně inspirovaný. Netrvalo dlouho a oblíbená série, která se pyšní více než miliardou přečtení online, se dočkala i knižního vydání. Toho jsme se dočkali také u nás.

První záběry z pokračování a druhého dílu slibují odvážnější podívanou, než romantický úvod filmové série s podtitulem Polibek. Osudový vztah vzorné dívky Tessy a nebezpečného tajemného Hardina projde divokým vývoje i nečekanou zradou. Především ale silná láska změnila samotnou Tessu. Hlavní hrdinka už totiž není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší.

Láska Tessy a Hardina je osudová a jeden bez druhého nemůže být, ale nespálila se Tessa už příliš? Když se Tessa dozví, že s ní Hardin začal chodit kvůli sázce, kterou uzavřel s přáteli, je zdrcená. Rozum i nejbližší okolí jí radí, aby se Hardina už navždy vzdala, nebyla by první, kterou ponížil a odkopl. Hardin se ale do Tessy doopravdy zamiloval a chce ji získat zpátky. Tessa se brání, ale při vzpomínce na všechny ty elektrizující dotyky a nenasytné polibky, je bezmocná. Hardin ví, že se dopustil nejhorší chyby ve svém životě. Dokáže se ale opravdu změnit?  Tessu čeká jedno z nejtěžších rozhodnutí.

I tentokrát se můžeme těšit na stejné tváře hlavních hrdinů, v roli Tessy uvidíme Josephine Langford (sestra Katherine Langford ze seriálu 13 Reasons Why) a Hardina si opět zahrál Hero Fiennes-Tiffin (synovec Josepha a Ralpha Fiennese a také mladá verze Voldemorta z Harryho Pottera). Za scénářem tentokrát stojí sama autorka, režie se ujal Roger Kumble. Premiéra je zatím ohlášena na léto.

Zdroj informací a obrázků: Bontomfilm.cz, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge