Amy Adams jako Žena v okně

Filmy Knihy Novinky

Amy Adams má čuch na zajímavé projekty, posledně jsme ji mohli vidět například v úspěšném seriálu Ostré předměty. Teď se objeví v další adaptaci zajímavého thrilleru.

Anna Foxová žije sama, uzavřená ve vlastním světě. Ze svého domu nevychází, dny tráví popíjením vína, sledováním starých filmů… a špehováním sousedů. Jednoho dne se do domu přes ulici přestěhují Russellovi, na pohled normální rodina.

Jenže pak Anna zahlédne něco, co neměla. Její už tak nejistý svět se začne rozpadat a na povrch vypluje šokující tajemství. Co je pravda? Co představa? A kdo je v nebezpečí? Jedno je jisté: nikdo a nic není takové, jak se zdá.

Knižní předloha A. J. Finna u nás vyšla v češtině v roce 2017 u nakladatelství Motto. Jak už bylo řečeno, v hlavní roli uvidíme Adams, ovšem dále se můžeme těšit na další známé tváře jako Gary Oldmana, Julianne Moore, Wyatta Russella, Anthonyho Mackie, Briana Tyree Henryho a Jennifer Jason Leigh. Režii měl na starosti Joe Wright, který stojí za skvělými filmy jako Pýcha a předsudek, Pokání nebo Anna Karenina. Oficiální premiéra byla před pandemií stanovena na 17. května, ale těžko říct, jak to bude teď. Česká premiéra zatím datum nemá.

Zdroj informací a obrázků: Falcon.cz, DatabazeKnih.cz, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge