Pátá řada Magicians bude tou poslední

Knihy Novinky Seriály

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že se oblíbený magický seriál vrátil s pátou řadou… a podle všeho to bude také řada poslední.

SyFy vydalo prohlášení, v němž oznámilo, že se prvního dubna se seriálem definitivně rozloučíme: „Seriál byl součástí rodiny po pět fantastických sezón. Když už se blížíme konci, chtěl bych poděkovat Johnovi McNamarovi, Seře Gamble, Henrymu Alonso Myersovi, Lvu Grossmanovi a našemu úžasnému seriálovému obsazení, štábu, scénáristům a režisérům za jejich super nápady. Ale ze všeho nejvíc bych rád poděkoval fanouškům a jejich nekonečné podpoře a vášni. Jen díky vám bude magie v našich srdcích navždy.“ Podle všeho jsou už tvůrci s koncem seriálu dlouho smíření, prostě to tak chodí a i tak si užili krásných pět let. Finále série tak bude sloužit jako celkové finále seriálu.

Jestli za sebou ještě předchozí série nemáte, raději přestaňte číst, protože pátá řada přinesla velkou změnu v obsazení. V předchozí sérii jsme se totiž rozloučili s Quentinem Coldwaterem, který zemřel jako hrdina, aby zachránil své přátele a celý svět. Julia, Alice, Eliot, Margo, Penny a jejich přátelé (i jejich nepřátelé) se tak musí naučít žít ve světě bez něj. Magie se opět vrátila a na obzoru je další problém: svět má teď najednou magie až moc. Rovnováha neexistuje a vypadá to, že apokalypsa se blíží. Dokážou to mágové vyřešit bez Q?

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, EW.com, TheNerdist.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge