Hraná verze Petra Pana má své hlavní tváře

Filmy Knihy Novinky

Disney začalo pracovat na další filmové adaptaci oblíbené animované pohádky, tentokrát půjde o chlapce, kerý nechtěl nikdy vyrůst.

Příběh o Petrovi Panovi je plný nápadů, dobrodružství, nezapomenutelných postav, hudby a létacího prášku. Wendy a její bráškové znají Petra Pana z příběhů v knížce, když je ale jednou vezme s sebou do kouzelného světa Země Nezemě, čeká je báječné dobrodružství.

Letí s větrem o závod za Petrem a jeho kamarádkou vílou Zvonilkou, objevují ostrov a tajnou skrýš Petrovy tlupy Ztracených chlapců a svádějí vzdušné bitvy s divokými piráty vedenými nechvalně proslulým kapitánem Hookem.

Disneyho animovaná verze divadelní hry J.M. Barrieho spatřila světlo světa v roce 1953 a stala se hitem. Od té doby jsme se dočkali řady zpracování, například hrané podoby Peter Pan z roku 2003 s Jeremy Sumpterem v hlavní roli a Jasonem Isaacsem jako kapitánem Hookem. Nebo poslední verze z roku 2015, Pan, s Levi Mellerem jako Petrem a Hughem Jackmanem jako Hookem. Oblíbený je také film Hook, v němž si dospělého Petra Pana zahrál milovaný Robin Williams.

Režie nové verze Disney pohádky byla dána Davidu Lowerymu, který nám přinesl filmy jako Můj kamarád drak nebo Objevitel. Bude se také společně s Tobym Halbrooksem podílet na scénáři k filmu. Do hlavních rolí byli obsazeni Alexander Monopoly (Petr Pan) a Ever Anderson (Wendy). Zatím není znám čas natáčení ani předpokládané datum premiéry, takže se budeme muset nechat překvapit.

Zdroj informací a obrázků: Variety.com, Hypable.com, TheFandom.net, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge