Pátá řada Magicians už je v plném proudu

Knihy Novinky Seriály

Pokud jste to ještě nezaznamenali, s 15. lednem dorazila pátá série oblíbeného magického seriálu, který je tentokrát chudší o jednu hlavní postavu.

Jestli za sebou ještě předchozí série nemáte, raději přestaňte číst, protože pátá řada přinesla velkou změnu v obsazení. V předchozí sérii jsme se totiž rozloučili s Quentinem Coldwaterem, který zemřel jako hrdina, aby zachránil své přátele a celý svět. Julia, Alice, Eliot, Margo, Penny a jejich přátelé (i jejich nepřátelé) se tak musí naučít žít ve světě bez něj. Magie se opět vrátila a na obzoru je další problém: svět má teď najednou magie až moc. Rovnováha neexistuje a vypadá to, že apokalypsa se blíží. Dokážou to mágové vyřešit bez Q?

V seriálu se tak i nadále budou objevovat Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil, Rick Worthy, Jade Tailor, Brittany Curran a Trevor Einhorn. Pátá série The Magicians (v češtině V zajetí kouzel) by měla mít 13 epizod a podle traileru to opět vypadá na pěknou fantasy akčňárnu.

Zdroj informací a obrázků: IMDb.com, DenofGeek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge