Nový trailer na Mulan je venku

Filmy Knihy Novinky

Jak už to tak bývá, „americký fotbalový svátek“ zvaný SuperBowl nám přinesl celou řadu nových zajímavých trailerů na to, co nás letos čeká. A mezi nimi byl i poslední rozšířený trailer na Mulan.

Když císař Číny vydá nařízení, že jeden muž na rodinu musí sloužit v císařské armádě k obraně země před nájezdníky ze severu, Hua Mulan, nejstarší dcera ctěného bojovníka, zaujme místo svého nemocného otce.

V přestrojení za muže překonává Hua Jun nástrahy na každém kroku své cesty a učí se využívat své vnitřní síly a přijímat svůj skutečný potenciál. Tato epická cesta z ní nejen učiní ctěného bojovníka, ale vyslouží jí i respekt vděčného národa… a hrdého otce.

Mulan přináší slavné mezinárodní obsazení, které zahrnuje: Yifei Liu v roli Mulan; Donnie Yena v roli velitele Tunga; Jasona Scotta Leea jako Böri Khana; Yosona Ana jako Cheng Honghui;  a také Gong Li jako Xianniang a Jet Li jako císaře. O režii filmu se postaral Niki Caro, a to dle scénáře Ricka Jaffy & Amandy Silverové, Elizabeth Martinové & Lauren Hynek, na motivy výpravné básně Balada o Mulan.

Česká premiéra filmu je stanovena na 26. března, což je už téměř za rohem.

 

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Falcon.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge