Nová obrázková lákačka na Emmu

Filmy Knihy Novinky

Před časem jsme vám ukazovali první trailer na novou adaptaci oblíbené knihy Jane Austen a dneska tu máme další dávku fotek, které vás do kina určitě nalákají.

Emma Woodhouseová (Anya Taylor-Joy) je hezká, chytrá, bohatá a na svou dobu notně emancipovaná. Navíc disponuje velmi zvláštním talentem, schopností svádět dohromady jedince opačného pohlaví a dopravovat je až před oltář.

Tedy alespoň si to o sobě začne myslet, když několika mistrovskými tahy provdá svou vychovatelku za bohatého vdovce. Jejím dalším projektem se stane plánované spojení mladičké a naivní Harriet s místním farářem.

Přestože Emmin otec (Bill Nighy) ji varuje, aby si nezahrávala, a její přítel z dětství George Knightley se jí snaží vysvětlit, že lásce se poručit nedá, dohazovačka Emma tlačí Harriet do sňatku s knězem silou umanutého Amora. Vše bohužel skončí nezdarem, katastrofou a spoustou prolitých slz, citovým uragánem, v jehož epicentru se ocitne právě Emma, které nezdar rozmetá všechny životní jistoty.

Až potom pochopí, že toho pravého si každý musí najít sám a že to hledání paradoxně nemusí být až tak těžké, protože někdy ho můžete mít celý život přímo před očima. Jen nesmíte být slepí.

Za scénářem nové filmové verze stojí Man Booker a Eleanor Catton, režírovala Autumn de Wilde, která stojí spíše za režií videoklipů pro hudebníky jako Florence + the Machine, Rilo Kiley a Beck. Zahraniční premiéra je stanovena na 21. února, u nás se v kinech filmu dočkáme 26. března 2020.

Zdroj informací a obrázků: CinemArt.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge