První trailer na P.S. Stále Tě miluju je tady a vypadá bezvadně

Filmy Knihy Novinky

Netflix konečně vypustil trailer na pokračování úspěšné adaptace knižní série Jenny Han, Všem klukům, které jsem milovala. A rozhodně se máme na co těšit.

Lara Jean nečekala, že se doopravdy zamiluje do Petera. Vždyť jen předstírali, že spolu chodí. Ale v jednu chvíli oba předstírat přestali a najednou je Lara Jean zmatenější než kdy dřív a neví co dělat. A pak se do jejího života vrátí jeden kluk, co se jí dříve líbil, a spolu s ním i pocity, které k němu cítila.

Je možné, aby byla holka zamilovaná do dvou kluků najednou? Půvabné pokračování knihy Všem klukům, které jsem milovala ukazuje, že láska není nikdy jednoduchá, ale že možná to ji činí tak úžasnou. Ve filmové adaptaci tak uvidíme již známé tváře, které jsou doplněny o jednu novou – Jordana Fishera jako Johne Ambrose McClarena. Film má na Netflixu premiéru 12. února a uvidíme, kdy se dočkáme toho třetího. Již dříve jsme vám psali, že se druhý a třetí díl natáčely současně.

A jak už to tak bývá, v USA těsně před Vánoci vyšel druhý díl s novou, filmovou obálkou, které se nespíš časem dočkáme také u nás, jako tomu bylo u prvního dílu.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com, EW.com, TheFandom.net, AlbbatrosMedia.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge