Nové díly seriálu Sabrinina děsivá dobrodružství už klepou na dveře

Komiksy Novinky Seriály

Třetí část děsivého seriálu na Netflix dorazí už za 2 dny, proto nedávno streamovací služba vypustila ven hudební video s novými záběry. Teď tu ale máme konečně i trailer.

Život na střední škole dokáže být pěkně těžký. Domácí úkoly, špatní učitelé, školní projekty, otravné holky i školní setkání… a pokud jste Sabrina Spellman také fakt, že je váš kluk zavřený v pekle.

Na konci druhé řady se Sabrině sice podařilo vyhrát nad svým otcem Luciferem, ale stálo ji to něco cenného – její přítel Nicholas Scratch se totiž sám obětoval a stal se lidským vězněm temného pána pekel.

Třetí série tak postaví Sabrinu do nelehké situace, kdy se bude snažit vybalancovat normální svět a podsvětí, přitom najít způsob, jak zachránit svého milovaného přítele. A jako by to netsačilo, bude se muset „poprat“ o korunu královny pekla.

Kiernan Shipka se vrací jako Sabrina, spolu s ní také Ross Lynch v roli Harveyho, Gavin Leatherwood jako Nicholas Scratch, Miranda Otto jako teta Zelda a Lucy Davis jako teta Hilda. Obsazení doplní Sam Corlett jako Caliban, princ pekla, Skye P. Marshall v roli Mambo Marie, voodoo kněžky, co pomáhá Prudence a Ambrosovi vystopovat Blackwooda a Jonathan Whitesell jako Robin, muže jistých „elfích“ kvalit.

Nové díly Sabriny dorazí na Netflix už 24. ledna.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EW.com, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge