Mulan má nové charakterové postery

Filmy Knihy Novinky

Začátkem prosince minulého roku jsme vám ukázali první trailer k hrané verzi oblíbené animované pohádky od Disneyho. Teď tu máme i další fotky, které nás mají připravit na to, co dorazí do kin v březnu.

Když císař Číny vydá nařízení, že jeden muž na rodinu musí sloužit v císařské armádě k obraně země před nájezdníky ze severu, Hua Mulan, nejstarší dcera ctěného bojovníka, zaujme místo svého nemocného otce. V přestrojení za muže překonává Hua Jun nástrahy na každém kroku své cesty a učí se využívat své vnitřní síly a přijímat svůj skutečný potenciál. Tato epická cesta z ní nejen učiní ctěného bojovníka, ale vyslouží jí i respekt vděčného národa… a hrdého otce.

Mulan přináší slavné mezinárodní obsazení, které zahrnuje: Yifei Liu v roli Mulan, Donnie Yena v roli velitele Tunga, Jasona Scotta Leea jako Böri Khana, Yosona Ana jako Cheng Honghui,  a také Gong Li jako Xianniang a Jet Li jako císaře. O režii filmu se postarala Niki Caro, a to dle scénáře Ricka Jaffy & Amandy Silverové, Elizabeth Martinové & Lauren Hynek, na motivy výpravné básně Balada o Mulan. Česká premiéra filmu je stanovena na 26. března 2020.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, TheFandom.net, Falcon.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge