Nová seriálová upířina na obzoru

Komiksy Novinky Seriály

Není to tak dávno, co skončily oblíbené Upíří deníky i jejich spin-off The Originals, a i když momentálně běží další spin-offový seriál ze stejného prostředí, Legacies, jeden z herců se do světa upírů zase vrátí. Jen bude tentokrát na druhé straně barikády.

Řeč je o Ianovi Somerhalderovi, kterého si diváci zamilovali už v Upířích denících jako jednoho z bratrů Salvatorových. Teď se 5. prosince objeví v novém seriálu natočeném na základě komiksové předlohy Jonathana Maberryho, V Wars.

Desetidílná série se točí okolo doktora Luthera Swanna, který se dostane do centra globální katastrofy týkající se záhadného viru, co mění obyčejné lidi ve vraždící predátory bažící po krvi ostatních lidí. Nemoc se nezadržitelně šíří a víc a víc lidí se začne měnit, lidstvo se tak rozdělí na dva tábory – normální lidé oproti stále rostoucímu počtu „upírů“.

Swann bojuje s časem, aby dokázal přijít na to, co se vlastně děje, protože se promění i jeho nejlepší přítel Michael Fayne. Jako by to nebylo málo, Fayne se stane lídrem undergroundového světa upírů a válka začne být na spadnutí…

V seriálu se objeví také Somerhalderova manželka, Nikki Reed, kterou si určitě vybavíte z jiné upírské ságy, Stmívání. O její postavě zatím jen víme, že by se měla jmenovat Rachel a nejspíš je do ní Swann zamilovaný. Jeho nejlepšího přítele si zahraje Adrian Holmes. Uvidíme, jaký seriál vůbec bude, podle prvního traileru vypadá pořádně děsivě.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, TheFandom.net, Hypable.com, HollywoodLife.com, Netflix.com/title/80236118

1 thought on “Nová seriálová upířina na obzoru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge