Seriálová Panika na Amazonu bude, ale s jiným obsazením

Knihy Novinky Seriály

Na začátku roku jsme vás informovali o tom, že si Amazon objednal pilotní díl možného seriálu Panika na základě knižní předlohy Lauren Oliver. Od té doby to ale jaksi vyšumělo a nové zprávy se objevily až teď.

Podle posledních zpráv to vypadá, že se pilotní díl Amazonu líbil, a proto si objednal celou sérii… ovšem s jiným obsazením. Jestli byl důvod pro nové obsazení některých rolí v tom, že se pilot natáčel už před několika měsíci a původní herci se posunuli k jiným projektům, anebo se Amazonu prostě typově do rolí nehodili… těžko říct. Teď se každopádně můžeme těšit na Camrona Jonese jako Bishopa Markse, „dobrého kamaráda“ Heather (Olivia Welch), jehož zářná budoucnost začne mít díky hře mírné trhliny. V roli Natalie Velez, bývalé kamarádky Heather a úhlavní soupeřky ve hře, se objeví Jessica Sula. A jako šerif Kean, který se tuto smrtelnou hru snaží zastavit, bude Enrique Murciano.

Nové tváře tak doplní dříve vybrané herce: Bonnie Bedelia si zahraje Anne, ženu, která zaměstnává na své farmě Heather. Moira Kelly bude hrát manželku šerifa Keana, Lauru, která je zarmoucená ztrátou dítěte. Nancy McKeon bude hrát svobodnou matku Dodge (Mike Faist), co se snaží najít spravedlnost pro svou dceru po té, co byla smrtelně zraněna neznámým řidičem. Rachel Bay Jones si zahraje Heatheřinu mladou matku Sherri, která se snaží bojovat se závislostí a neví, jak být svým dětem vůbec matkou.

Vypadá to tedy čím dál tím nadějněji, tak doufejme, že se Amazon do natáčení brzy pustí a že bude seriálová adaptace opravdu stát za to.

Panika začala jako spousta věcí v Carpu, nudném malém městečku uprostřed ničeho – protože bylo léto a nebylo co dělat. O co v téhle hře jde? Je to prosté. Nemít strach.

Heather nejdřív ani nenapadlo, že by se do Paniky pouštěla. Nikdy by si nepomyslela, že je nebojácná a že by chtěla vyčnívat. Ale pak zjistí, že je tu něco a někdo, pro koho stojí za to bojovat, a je statečnější než kdy dřív. V sázce je příliš mnoho, ovšem výhra stojí za to, tolik peněz by jí umožnilo navždy opustit nenáviděné město a nechat starou Heather za sebou, pohřbenou v prachu.

Dodge se Paniky nikdy nebál, právě naopak. Pohání ho jeho tajemství, díky němu hladce prochází každým dalším kolem a je si sám sebou jistý. Ví, že vyhraje. Ale netuší, že není sám, kdo má tajemství. Všichni mají nějaký důvod proč hrát.

Heather a Dodgovi přinese hra nová spojenectví, překvapivá zjištění a možná i nějakou tu první lásku – a vědomí, že někdy nejvíc potřebujeme právě to, čeho se k smrti obáváme.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, TheFandom,net, DatabazeKninh.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge