Známe datum premiéry páté sezóny Cizinky

Knihy Novinky Seriály

O tom, že byl seriál obnoven pro pátou i šestou řadu jsme vám psali už před více než rokem. A teď už jsme o krůček blíž novým dílům.

Pátá série Cizinky se na Starz objeví už 16. února 2020, což je rok po finále série čtvrté. Nedávno to na oficiálním Twitteru oznámila sama televize:

Natáčení začalo už v dubnu tohoto roku a produkce nyní pracuje na úpravách. Dějově by měl příběh kopírovat pátou knihu Hořící kříž. Píše se rok 1771 a válka je na spadnutí. Manželka Jamieho to tvrdí také. A Jamie jí chtě nechtě musí věřit, neboť jeho žena ví to, co mohou znát jen cestovatelé časem.

Claire se narodila v roce 1918 a během druhé světové války pracovala jako sestra a jako Cizinka putovala drsnou skotskou vysočinou. Anglická dáma se ocitla na místě, kde by žádná lady v roce 1743 neměla být. Jedinými Angličany ve Skotsku totiž tehdy byli pouze vojáci armády krále Jiřího.

Claire – manželka, matka a sestra – je stále Cizinkou, putující časem, a jejím jediným záchytným bodem je láska k milovanému Jamiemu. Její znalost budoucnosti už Jamiemu několikrát pomohla, ale uvrhla ho i do mnoha nebezpečí. A revoluce se blíží… Shoří jejich životy jako papír, nebo budou dál plát jak velký oheň?

Zdroj informací a obrázků: EW.com, TheFandom.net, Hypable.com, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge