Filmové Malé ženy mají už i první trailer

Filmy Knihy Novinky

Teprve před měsícem jsme vám ukázali první oficiální fotky z nové filmové adaptace oblíbených Malých žen a teď tu konečně máme i trailer. A že je na co se těšit.

Romantická Meg, nezkrotná Jo, nenápadná Beth a rozmazlená Amy. Čtyři sestry, které musejí čelit stesku po tatínkovi, který bojuje v občanské válce, chudobě či vážné nemoci, ale hlavně svým vlastním ambicím, tužbám a malým nectnostem. Čtyři dívčí hrdinky, jež postupně dospívají, zakládají vlastní rodiny a poznávají velké lásky, velké smutky, všední strasti i nevšední krásy života. Kniha byla poprvé publikována roku 1868 a od té doby si získala srdce mnoha čtenářů.

Autorka a režisérka Greta Gerwigová (Lady Bird) vytvořila Malé ženy, které čerpají z klasického románu a díla Louisy May Alcottové, a zároveň se v autorčině alter egu Jo Marchové odráží její fiktivní život. V podání Gerwigové se oblíbený příběh sester Marchových – čtyř mladých žen, z nichž každá je odhodlaná prožít život podle svého – stává nadčasovým a velice aktuálním.

V rolích Jo, Meg, Amy a Beth Marchových se objeví Saoirse Ronanová, Emma Watsonová, Florence Pughová a Elize Scanlenová; dále se představí Timothee Chalamet jako jejich soused Laurie, Laura Dernová jako Marmee a Meryl Streepová jako teta Marchová. Česká premiéra filmu je stanovena na 5. března 2020.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, TheFandom.net, Falcon.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge