Další Kingova kniha se dočká filmového zpracování

Filmy Knihy Novinky

Za ty roky už víme, že knihy a povídky Stephena Kinga jsou pro filmaře skvělým materiálem. Některá zpracování se povedou, jiná už bohužel ne. Co nás ale čeká dál?

Letos za sebou máme už Řbitov zvířátek a čeká nás druhý díl TO. Tentokrát je ovšem řeč o možné adaptaci kousku Holčička, která měla ráda Toma Gordona. Podle všeho by se na adaptaci měli podílet Vertigo Entertainment a Origin Story. Scénárista ani režisér zatím vybráni nejsou, ale pokud všechno půjde dobře, mohli bychom se dalšího filmu dočkat už příští rok. Sám King k adaptaci podotkl: „Jsem nadšený, že se má kniha dočká filmové verze a že se na ní bude podílet hororová legenda jakou je George A. Romero. Chris Forrest dlouho pracovala na tom, aby se tento projekt rozjel.

Svět měl zuby a mohl vás jimi kdykoli pokousat. Trisha McFarlandová to zjistila, když jí bylo devět let. V deset hodin dopoledne začátkem června seděla vzadu v autě své matky, na sobě měla modrý nadhazovačský dres Red Sox (s číslem 36 Gordon na zádech) a hrála si s panenkou Monou. V půl jedenácté zabloudila v lese. V jedenáct se snažila nepodléhat panice, snažila se neříkat si „Tohle je vážné, tohle je moc vážné“. Snažila se nemyslet na to, že když se lidé ztratí v lese, někdy se jim může něco stát…

Zdroj informací a obrázků: EW.com DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge