Nová Veronica Mars už v červenci na Hulu

Knihy Novinky Seriály

O tom, že se dočkáme nové série dneska už kultovní Veronicy Mars, jsme se dozvěděli na podzim 2018. Teď už se premiéra blíží, a proto Hulu vypustilo ven trailer, který toho hodně slibuje.

Jak už jsme informovali dříve, k seriálu se nevrací jen ústřední hrdinka, ale také tvůrci původního seriálu a filmu, Rob Thomas, Diane Ruggiero-Wright, Dan Etheridg. Seriál se v USA začal vysílat v roce 2004 a skončil o tři roky později kvůli nízké sledovanosti. Všechny série se točí okolo fiktivního amerického městečka Neptune, v němž se dospívající dívka Veronica Mars rozhodla po vraždě své kamarádky naprosto změnit a vystoupit z řad populárních středoškoláků, aby si začala přivydělávat jako soukromé očko… po vzoru svého otce.

Souhra okolností ji ovšem dovede na nejednu stopu k vyřešení toho, co se vlastně před rokem její nejlepší kamarádce přihodilo… V roce 2014 jsme se dočkali dlouho očekávaného filmového návratu Veronicy do Neptune, aby se objevila na školním sraze a opět se zamotala do vyřešení jednoho vážnějšího případu. Tentokrát se na streamovací službě Hulu dočkáme osmidílné série, která na události filmu po čase navazuje. Objeví se už 26. července.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Hypable.com TheNerdist.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge