Pokračování Já, Simon jako seriál

Filmy Knihy Novinky Seriály

O tom, že se Disney pouští do své vlastní streamovací služby, jsme vám už psali v souvislosti s jinou knižní adaptací. Teď tu máme další překvapivou novinku.

Filmová adaptace knihy Becky Albertalli, Já, Simon, byla poměrně úspěšná, a tak není divu, že se do hledáčku dostalo i knižní pokračování, Holka mimo rytmus.

Seriálová adaptace se objeví na Disney+ a na scénáři se budou opět podílet Elizabeth Berger a Isaac Aptaker. Režisér se ovšem hledá a těžko říct, jestli nedojde i novému obsazení oblíbených hrdinů.

My se zatím můžeme těšit na knižní vydání, které by se u nás mělo objevit 14. června u nakladatelství Yoli.

Když Leah bubnuje, obvykle je v rytmu. Ve svém každodenním životě si ale připadá tak trochu mimo rytmus. Má pocit, že nikam nezapadá, dokonce ani mezi své nejlepší kamarády. Jako jediná z nich je jedináček, žije jen se svojí mámou a peněz nemají zrovna nazbyt. K tomu všemu má Leah velké tajemství – je totiž bisexuálka.

Nikomu to ale neřekla, a tak ani její nejlepší kamarád Simon Spier, který se nedávno sám přiznal k homosexualitě, netuší, čím si jeho kamarádka prochází. Teď když se blíží maturita a každý míří na jinou vysokou školu, jediná jistota v jejím životě – parta milovaných kamarádů – se rozpadá. Leah najednou neví, co by měla dělat, jak by se měla zachovat a jestli náhodou není čas udělat to, co jí nahání největší hrůzu… Říct jedné konkrétní osobě, že je do ní zamilovaná.

Zdroj informací a obrázků: TheFanfom.net, TheHollywoodReportercom., KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge