Letitia Wright v adaptaci Smrti na Nilu

Filmy Knihy Novinky

Vzhledem k tomu, že nová filmová verze Vraždy v Orient expresu z roku 2017 měla docela úspěch, dočkáme se dalšího kousku – Smrti na Nilu.

Linnet Ridgewayová má všechno – je mladá, krásná, svobodná a bohatá. Jednoho dne ji navštíví její přítelkyně Jacqueline a nadšeně vypráví o svém snoubenci Simonu Doylovi. Po nějaké době se Hercule Poirot na svém putování po Egyptu setkává s novomanželi Doylovými, avšak paní Doylovou se stala Linnet Ridgewayová.

Zanedlouho se jejich společnost rozšíří i o Jacqueline, která je už nějakou dobu pronásleduje, aby jim překazila jejich štěstí. Linnet se na Poirota obrátí se žádostí o pomoc, ten přislíbí, že si s Jacqueline promluví. Situace se vyhrotí při výletu na parníku, kde dojde k pokusu o vraždu. Pokusem ale vše zdaleka nekončí…

Román Smrt na Nilu vyšel v originále už v roce 1937. Tentokrát se vydává Poirot na dovolenou do Caira a na vyhlídkové plavbě po horním Nilu dojde k pokusu o vraždu. A kdo jiný by měl případ vyřešit, než Hercule Poirot v podání Kennetha Branagha, který opět usedne i na režisérskou stoličku? Scénář má znovu na starot Michael Green.

Nově se objevila zpráva, že jednu z rolí přijala také hvězda Black Panthera, Letitia Wright. Kromě ní se ve filmu objeví také Gal Gadot (Wonder Woman), Armie Hammer (Dej mi své jméno) a Tom Bateman (Vražda v Orient expresu).

Zdroj informací a obrázků: CoomingSoon.net, Hypable.com, TheHollywoodReporter.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge