Natáčení Upířích kronik začne už v září

Knihy Novinky Seriály

Naposledy jsme vám o seriálové podobě knižní série Anne Rice psali v létě. Teď už toho víme zase o kousek víc.

Upíří kroniky jsou dvanácti dílná knižní série, kterou můžete znát hlavně díky filmové adaptaci prvního dílu, Interview s upírem, v nichž si srdce mnoha divaček získali upíří Brad Pitt a Tom Cruise.

Příběh jejich prazvláštního vztahu začal roku 1791 v New Orleansu, kdy věčný upír Lestat pomohl překročit citlivému a přitažlivému mladíkovi Louisovi práh lidského utrpení.

Louis v tu chvíli ale ani zdaleka netušil, že věčný život v nikdy nekončící noci je mnohem větším prokletím, než jakákoliv lidská bolest.

Film se v roce 1994 stal naprostou hitovkou a do dnešních dní se o něm mluví jako o kultovce. O osm let později dorazil do kin snímek Královna prokletých, ve kterém hlavní roli královny Akashy ztvárnila zpěvačka Aaliyah, Lestata jako rockovou hvězdu hrál tentokrát Stuart Townsend.

Na každého upíra prý dříve nebo později přijde pocit naprostého osamění. Nesmrtelnost je sice skvělá, ale k čemu je, když ji nelze s nikým sdílet. Upír Lestat se rozhodl pro dobrovolný spánek. Tóny hudby ho však probudily a on zatoužil po společnosti svých soukmenovců.

Stane se temnou rockovou hvězdou a chystá se uspořádat jedinečný koncert, který má přilákat všechny upíry. Ale to už se za ním vydává bájná pramatka upírů Akasha a nechává za sebou jen zkázu. Poznat ho blíž chce i mladá dívka Jesse, členka monitorovací antivampirské skupiny Talamasca, která ho chce zachránit. A přichází i Lestatův učitel a přítel Marius. Schyluje se k poslednímu boji.

Serilová podoba by se měla objevit na streamovacím kanále Hulu, které nám přináší samé kvalitní seriály. Natáčení se rozběhne už v září tohoto roku v Budapešti, takže se rozhodně máme na co těšit. Na produkci seriálu se bude podílet také aurtočin syn, Christopher Rice. Bližší zprávy o režisérovi, scénáři nebo prvních hereckých tvářích se zatím neobjevily, ale vzhledem k tomu, že by se mělo natáčet už letos, nejspíš se brzy něco dalšího objeví.

Zdroj informací a obrázků: Joblo.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge