Marvelovský teen seriál Runaways bude mít další sezónu

Komiksy Novinky Seriály

Před dvěma lety přišlo Hulu s adaptací dalšího oblíbeného marvelovského komiksu, Runaways, a jak to vypadá, i seriál si našel své fanoušky.

Seriál Runaways vypráví příběh šesti teenagerů, kteří bývali kdysi dobrými přáteli, ale teď se navzájem nemůžou vystát. V okmažiku, kdy ale zjisti, že jejich rodiče pracují pro supertajnou zločineckou skupinu (nebo spíš kult), rozhodnou se spojit své síly a bojovat proti nim. Seriál vychází z komiksů Briana K. Vaughana a Adriana Alphona. V hlavních rolích hrají Gregg Sulkin (Faking It), Rhenzy Felize (Casual), Lyric Okano (The Affair), Virginia Gardner (The Goldbergs), Ariela Barer (One Day At A Time reboot) a Allegra Acosta (100 Things To Do Before High School).

Seriál se na Hulu dočkal druhé řady a teď tvůrci ohlásili pomocí videa, že bude i třetí:

Vzhledem k tomu, že se marvelovské seriály na Netflixu zrušily a končí posledními sezónami,nebylo jisté, jestli stejný osud nepotká i teenovské Runaways. Vypadá to ale, že Hulu má s Marvelem jinou dohodu a minimálně ta třetí řada bude. A bude  mít 10 epizod. Podle všeho bychom se v dalších dílech měli více a více propojovat do celého marvelovského universa. Oficiální datum premiéry zatím nebylo zveřejněno, ale uvidíme, co si na nás tvůrci přichystají.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge