Ilustrovaný Harry Potter a Ohnivý pohár se blíží, stejně tak i interaktivní hra

Filmy Hry Knihy Novinky

Že se oblíbená knižní série dočkala nových re-edicí jsme vám psali už několikrát. Po menší odmlce se ovšem opět dočkáme velkého ilustrovaného vydání od Jima Kaye, Bloomsbury totiž uveřejnilo první ukázky.

V Bradavicích se bude konat Turnaj tří kouzelníků. Zúčastnit se ho smí jen studenti, kterým už bylo sedmnáct let, a tak Harry Potter zatím alespoň sní o tom, že turnaj jednou vyhraje.

Jenže když o Halloweenu Ohnivý pohár vyřkne své rozhodnutí, Harry s úžasem zjistí, že je mezi vybranými. Čekají ho smrtící úkoly, draci a temní čarodějové.

Čtvrtý díl série byl poprvé vydán v roce 2000 a tehdy se také rozjely vůbec první akce s prodeji knih těsně po půlnoci.

Jim Kay o knize prohlásil, že mu ze všech dosud vydaných ilustrovaných verzí zabrala nejvíce času. Bloosmbury ohlásilo datum publikace na 9. října 2019 a rovnou uveřejnilo i první ilustrace:

A to ještě s novinkami nekončíme. Před dvěma lety jsme vám psali, že se dočkáme také HP interaktivní hry ve stylu Pokémon GO, která pobláznila celý svět. A teď se konečně tvůrci hry pochlubili prvními ukázkami toho, co nám nachystali a co nás rozhodně pohltí. Hra Wizards Unite totiž odhalí, že magie je všude kolem nás.

Umožní hráčům stát se součástí bohatého světa Harryho Pottera. Prostřednictvím prozkoumávání sousedství a měst okolo světa se budou hráči vydávat za dobrodružstvím, učit se a sesílat kouzla, objevovat záhadné artefakty a setkávat se s legendárními zvířaty i známými postavami.

Aby vám neunikly žádné zajímavosti, nastavte si na web HarryPotterWizardsUnite.com emailové upozornění. Podle všeho by se hra měla objevit ke stažení už toto léto.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, databazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge