Amy Adams v další seriálové adaptaci od HBO?

Knihy Novinky Seriály

Amy Adams je evidentně horké zboží, nejen co se filmů a Oscarových nominací týče, ale také v seriálových adaptacích oblíbených knih. Po Ostrých předmětech se totiž s HBO pustí do další adaptace, alespoň tedy produkčně.

Adams společně se svou přítelkyní a manažerkou Stacy O’Neil totiž založily produkční společnost Bond Group Entertainment a s HBO podepsaly smlouvu k produkci seriálové minisérie podle knihy Barbary Kingsolver, The Poisonwood Bible.

Kniha byla vydána v roce 1998 a vypráví příběh Orleanny Price, ženy evangelického misionáře, který ji a jejich čtyři dcery vezme do belgického Konga v době otřesu kolonistické nadvlády roku 1959.  Následkem politických mocenských událostí je žena vržena do jedné tragédie za druhou a společně se svou rodinou se musí se vším nějak vypořádat.

Orleanna vypráví prvních pět ze sedmi kapitol, pak se ve vyprávění střídají její dcery. Postupem vyprávění sledujeme, jak se všechny sžívaly s africkým prostředím před i po událostech v šedesátých letech.

Jestli se Adams v seriálu také zahraje, ještě není známo. V jednom z nedávných rozhovorů prozradila, že s autorkou Ostrých předmětů, Gillian Flynn, diskutovala o možné druhé sérii, která by ovšem už nevycházela z knižní předlohy. Těžko říct, jestli nakonec bude. Nechme se překvapit.

Zdroj informací a obrázků: Variety.com, TheHollywoodReporter.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge