The Kissing Booth se dočká pokračování

Filmy Knihy Novinky

Po ohlášení druhého dílu oblíbené romanťárny Všem klukům, které jsem milovala se teď objevila další příjemná zpráva.

Jak už titulek napovídá, jde o pokračování další oblíbené adaptace young adult knihy, která si loni díky Netflixu získala naše srdce. The Kissing Booth je příběh, který vznikal prostřednictvím Wattpadu, kde jej začala psát teprve patnáctiletá Beth Reekles. A jak už to tak bývá, oblíbenost příběhu neunikla pozornosti nakladatelství, které pak v roce 2002 knihu vydalo. Zápletka o „zakázané lásce“ je poměrně jednoduchá…

Hlavní hrdinkou je Elle Evans, hezká, docela populární holka, která ale zatím nikdy nedostala pusu. Jejím nejlepším kamarádem je Lee Flynn – narodili se ve stejný den, jejich mámy byly nejlepší kamarádky a nedají bez sebe ani ránu. Už od dětství se řídí celým seznamem pravidel, takže je jen tak něco nemůže rozházet. Jenže Lee má staršího bráchu Noaha, kterému u nohou leží všechny holky ze školy. Tedy kromě Elle.

V rámci karnevalu chtějí Elle s Leem vybrat peníze na charitu prostřednictvím líbacího stánku, kde studenti ochotně vytáhnou z kapsy pět dolarů, aby mohli anonymně políbit svého idola. Jenže když Elle políbí Noaha, celý její život se převrátí vzhůru nohama. Mozek radí, aby si od něj držela odstup, ale srdce ji táhne přesně opačným směrem. Bude mít tenhle příběh šťastný konec, nebo skončí zlomeným srdcem?

Oznámení o pokračování se na sociálních sítích objevila na Valentýna. Podle všeho se v hlavních rolích nejlepších kamarádů opět objeví Joey King (Elle) a Joel Courtney (Lee), vypadá to že i Jacob Elordi (Noah). Na režisérskou stoličku opět usedne Vince Marcello a společně s Jaye Arnoldem sepíšou také scénář. Natáčení by se mělo rozběhnout později během tohoto roku s oficiální premiérou na Netflixu někdy v roce 2020.

Zdroj informací a obrázků: Variety.com, TheFandom.net, Collider.com

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge