První trailer na třetí řadu Příběhu služebnice

Knihy Novinky Seriály

Nová sezóna našich oblíbených seriálů se blíží a spolu s ní už konečně máme první lákačku na to, co nás čeká v třetí řadě Příběhu služebnice. June totiž zažehne revoluci…

https://youtu.be/PuWg6AyzETg

Závěr druhé sezóny zanechal řadu lidí s hromadou otázek, na které stále chybí odpovědi. Co se vlastně teď bude s June dít a získá vůbec zpátky svou dceru? Bylo to naposledy, co jsme viděli Waterfordovi a zapojí se Luke na kanadské straně ještě více?

Naštěstí budeme muset čekat „pouze“ do 5. června, na kdy je stanovena oficiální premiéra třetí řady. Ta by měla mít dohromady 13 dílů a minimálně podle ukázky výše vypadá velice nadějně. Původní casting doplní dvě nové tváře v podobě Christophera Meloniho jako velitele  Winslowa a Elizabeth Reaser jako jeho ženy. Velitel Winslow je velice mocný muž a nějaký čas bude evidentně Waterfordovy hostit. Jeho žena se pak pro Serenu stane velkou inspirací.

Podle všeho to vypadá, že se v třetí sérii přece jen už konečně dočkáme nějaké té rebélie. Kromě toho se autorka rozhodla pokračovat v knižní sérii a druhý díl Příběhu služebnice, The Testaments, vyjde v září 2019.

Zdroj informací a obrázků: EliteDaily.com, POPSugar.co.uk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge