První fotka a trailer k adaptaci knihy Slunce je také hvězda

Filmy Knihy Novinky

Další young adult filmová adaptace na obzoru! O dalším filmu podle knihy Nicoly Yoon jsme vás informovali už loni, teď tu máme první lákačky.

Natasha je dívka, která věří ve vědu a fakta. Rozhodně ne na osud! Nebo na sny, které se nikdy nesplní. A už vůbec není ten typ holky, která se na rušné ulici v New Yorku potká s klukem a hned se do něj bláznivě zamiluje. Zvlášť když její rodině zbývá dvanáct hodin do deportace ze Spojených států. Ani Daniel nebyl nikdy snílek, ale když Natashu potká, zapomene úplně na všechno. Cosi v ní ho přimělo věřit, že jim osud nachystal něco opravdu zvláštního.

Kniha vyšla u nakladatelství CooBoo začátkem června, takže si ji můžete přečíst dřív, než půjde film 17. května oficiálně do kin. Režisérkou se stala Ry Russo You, která nám přinsela třeba netflixovskou adaptaci jiné knihy (Before I Fall), a hlavní představitele si zahráli Yara Shahidi (Grown-ish) a Charles Melton (Riverdale). Film v podstatě sleduje krásu romantického vztahu dvou mladých lidí, dětí imigrantů, kteří se i přes nepřízeň osudu pokoušejí být spolu. V dnešní době je to poměrně silné téma. Filmu bychom se měli dočkat také u nás a to 27. června 2019.

V zahraničí se začne společně s filmem prodávat také kniha s filmovou obálkou, tak uvidíme, jestli se CooBoo rozhodne knihu vydat znovu i u nás:

Zdroj informací a obrázků: People.com, DatabazeKnih.cz, TheFandom.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge