Následníci budou mít i třetí film

Filmy Knihy Novinky

Že vám ten název nic moc neříká? Jedná se o Disney filmy vycházející z knižní série Melissy de la Cruz, jejíž první díl vyšel v roce 2015 u Egmontu. O prvním filmu jsme vám psali už v roce 2015 a teď se objevil trailer na třetí díl.

Před dvaceti lety byli všichni lotři a padouši vyhnáni z království Auradonu na ostrov Ztracených – temné strašidelné místo chráněné magickou klenbou, ze kterého není úniku. Nejhorší zločinci teď žijí bok po boku v naprosté izolaci, zbaveni magických schopností a zapomenuti světem. 

Ale kdesi v útrobách Zakázané pevnosti je skryto Dračí oko – klíč k dokonalému zlu a jediná naděje všech lotrů na vysvobození z tohoto ukrutného zajetí. Kouzelnou hůlku dokáže najít jen ten nejchytřejší, nejpodlejší a nejzákeřnější padouch… kdo se jím stane?

Na výpravě za Dračím okem se čtveřice neohrožených studentů stane důkazem, že i když pocházíte ze zlého rodu, udělat dobrý skutek není někdy úplně k zahození.

V zahraničí vyšly už tři díly série, čtvrtý by se měl dostat ven tento rok. Minimálně filmu se ovšem v češtině díky Disney Channel dočkáme.

 

Zdroj informací a obrázků: EW.com, DatabazeKnih.cz, GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge