Sněží, sněží nakonec zamíří na Netflix

Filmy Knihy Novinky

S adaptací dalších Greenových knih se to mělo jak na horské dráze. Každopádně teď to vypadá, že se Netflix rozhodl zfilmovat Sněží, sněží.

S filmovou verzí tří povídek tří autorů odehrávající se během Štědrého večera třem postavám to bylo přece jenom zajímavé. Poprvé se filmová práva zakoupila v roce 2014, našel se režisér a film se měl objevit v kinech v roce 2016. To se pak o rok posunulo, aby nakonec úplně z plánu zmizelo.

Letos do hry ovšem vstupuje Netflix, který si knihu vybral pro svou vánoční filmovou sezónu 2019. Na režisérskou stoličku usedne britský režisér Luke Snellin a teď se objevily také hlavní herecké tváře, protože podle všeho by se brzy mělo začít natáčet.

První z nich je Isabela Moner, která je známá spíše jako dabérka Kate v seriálu americké televizní stanice Nickelodeon, Dora the Explorer: Into the City!

Další je Shameik Moore, který se nedávno blýskl jako hlas Milese Moralese ve Zlatým glóbem oceněným filmem Spider-Man: Into the Spiderverse.

A poslední tváří je Kiernan Shipka, která zazářila v netflixovské Sabrině.

Dále se můžeme těšit na Odeyu Rush, Jacoba Balatona, Milese Robbinse, Mitchella Hope, Liva Hewsona, Annu Akana a Joan Cusack.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, TheFandom.net, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge