Panika má svou hlavní dvojici

Knihy Novinky Seriály

V létě jsme vám přinesli informaci o tom, že si Amazon objednal pilotní díl možného seriálu na základě knihy Lauren Oliver, Panika. Jak to tedy vypadá s ústřední dvojicí?

Heather nejdřív ani nenapadlo, že by se do Paniky pouštěla. Nikdy by si nepomyslela, že je nebojácná a že by chtěla vyčnívat. Ale pak zjistí, že je tu něco a někdo, pro koho stojí za to bojovat, a je statečnější než kdy dřív. V sázce je příliš mnoho, ovšem výhra stojí za to, tolik peněz by jí umožnilo navždy opustit nenáviděné město a nechat starou Heather za sebou, pohřbenou v prachu.

Dodge se Paniky nikdy nebál, právě naopak. Pohání ho jeho tajemství, díky němu hladce prochází každým dalším kolem a je si sám sebou jistý. Ví, že vyhraje. Ale netuší, že není sám, kdo má tajemství. Všichni mají nějaký důvod proč hrát.

Heather a Dodgovi přinese hra nová spojenectví, překvapivá zjištění a možná i nějakou tu první lásku – a vědomí, že někdy nejvíc potřebujeme právě to, čeho se k smrti obáváme.

Scénář k pilotu napsala sama autorka, na režisérskou stoličku usedne Leigh Janiak, která se zatím podílela jen na několika epizodách seriálu Scream nebo Outcast. Do role Heather pak byla obsazena Olivia Welch a jako Dodge uvidíme Mikea Faista. Ačkoliv se kniha soustřeďuje spíše na ně dva, v seriálu se bude objevovat více hráčů. Do role Natalie, která je rozhodnutá vyhrát a jednou pro vždy město opustit, byla obsazena Ashlei Sharpe Chestnut. Na produkci se podílejí Lauren Oliver, Joe Roth a Jeff Kirschenbaum. Jestli se nakonec celého seriálu dočkáme, se teprve uvidí.

Olivia Welch a Mike Faist

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, BookGeek.pl, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge