Dumplin láká prvním trailerem

Filmy Knihy Novinky

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že se filmu dočkáme na Netflixu už v prosinci a zrovna včera se ven dostal také první trailer.

Dumplin (česky Knedlíček) vypráví příběh divy maloměsta, která se sama označuje za „tlusťošku“, je s tím ale docela spokojená. Willowdean Dickson (aka Dumplin) začne poprvé v životě pochybovat sama o sobě ve chvíli, kdy populární kluk, do kterého je zaláskovaná, najednou začne opětovat její city.

Aby se hodila zpátky do pohody, rozhodne se zúčastnit místní soutěže krásy, aby si dokázala, že je stejně dobrá, jako všechny ty vychrtliny okolo. Nejen že tím rozvíří klidné vody městečka v Texasu, ale také tím získá respekt své matky.

Scénář k filmu napsala Kristin Hahn a režii si vzala na starost Anne Fletcher, která má na kontě filmy jako 27 šatů a Návrh. Do role matky Dumplin byla obsazena Jennifer Aniston, Dumplin si zahraje Danielle MacDonald, její kamarádku El si zahraje Odeya Rush. Ve filmu uvidíme i další herecké tváře jako je Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus, Luke Benward, Maddie Baillio a Ann Mahoney. Na Netflixu se filmu dočkáme už 7. prosince.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, POPSugar.co.uk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge