Seriálová Veronica Mars se vrací

Knihy Novinky Seriály

Pro všechny fanoušky dnes už téměř kultovní seriálové Veronicy Mars máme skvělou zprávu. Po filmu se dočkáme nové limitované série.

Tak a je to po měsíci spekulací potvrzeno! Samotná Kristen Bell potvrdila, že se v příštím roce dočkáme nových detektivních lapálií Veronicy Mars. Tentokrát na streamovací službě Hulu, která v poslední době šlape Netflixu pěkně na paty.

Hulu potvrdilo zprávy o možném pokračování teprve nedávno a fanoušci jsou z toho řádně na větvi. Limitované osmidílné série bychom se měli dočkat už v příštím roce. K seriálu se nevrací jen ústřední hrdinka, ale také tvůrci původního seriálu a filmu, Rob Thomas, Diane Ruggiero-Wright, Dan Etheridg.

Seriál se v USA začal vysílat v roce 2004 a skončil o tři roky později kvůli nízké sledovanosti. Všechny série se točí okolo fiktivního amerického městečka Neptune, v němž se dospívající dívka Veronica Mars rozhodla po vraždě své kamarádky naprosto změnit a vystoupit z řad populárních středoškoláků, aby si začala přivydělávat jako soukromé očko… po vzoru svého otce. Souhra okolností ji ovšem dovede na nejednu stopu k vyřešení toho, co se vlastně před rokem její nejlepší kamarádce přihodilo…

V roce 2014 jsme se dočkali dlouhoočekávaného filmového návratu Veronicy do Neptune, aby se objevila na školním sraze a opět se zamotala do vyřešení jednoho vážnějšího případu. Ve stejném roce se v zahraničí také začala vydávat knižní série. Vypadá to, že nová série by měla navazovat na události filmu. Veronica je najmuta na případy záhadných vražd mladistvých během jarních prázdnin v Neptune, aby se tak opět dostala do spirály nebezpečí bohatých a vlivných. Uvidíme, jak si povede…

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, TheHollywoodReporter.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge