Osudová posedlost podle Caroline Kepnes už brzy jako seriál You

Knihy Novinky Seriály

Thrillerový příběh z knih Ty a Skrytá těla o chorobné posedlosti jednoho knihkupce začínající spisovatelkou už brzy dorazí na televizní stanici Lifetime a vzápětí také do videotéky Netflixu.

Seriál YOU (Ty) je milostným příběhem 21. století, který se ptá „Co bys udělal pro lásku?“ Když se cesta brilantního vedoucího knihkupectví Joea protne s tou patřící mladé aspirující spisovatelce Guinevere, jeho odpověď se najednou stane křišťálově čistou: cokoliv. Za pomoci internetu a sociálních sítí si o ní zjistí i ty nejintimnější detaily a sblíží se s ní. Z okouzlující a rozpačité zamilovanosti se rychle stane posedlost, když začne odstraňovat všechny překážky – a osoby – stojící mu v cestě.

V hlavní roli Joea Goldberga se představí Penn Badgley (Gossip Girl), Guinevere Beck si zahraje Elizabeth Lail, která zatím nejvíc prorazila jako princezna Anna z Ledového království v seriálu Once Upon a Time (Bylo, nebylo). Roli její kamarádky Peach Salingerové získala Shay Mitchell známá jako Emily z Pretty Little Liars (Prolhané krásky). Dále se v seriálu objeví také Nicole Kang jako Lynn, Luca Padovan jako Paco, Kathryn Gallagher jako Annika, Zach Cherry jako Ethan nebo John Stamos v roli doktora Nickyho.

Za seriálem podle knih Caroline Kepnes stojí producentské duo Greg Berlanti a Sera Gamble. Greg má na kontě například seriály Riverdale, Blindspot a v podstatě všechny kousky z komiksového DC universa. Sera pracovala například na seriálech Lovci duchů či The Magicians. První díl z celkem desetidílné řady bude mít premiéru už v neděli 9. září 2018. Stanice Lifetime uzavřela s online službou Netflix smlouvu zajišťující prvotní mezinárodní distribuci seriálu právě prostřednictvím online streamingu, takže každý díl by měl být na Netflixu k dispozici hned následující den po jeho odvysílání v televizi.

https://www.youtube.com/watch?v=cKOhno0IMpA

Pokud by vás náhodou trailer nepřesvědčil, doporučujeme projet videa a obrázky na twitterovém účtu seriálu YOU. Některé ukázky jsou vážně děsivé.

Zdroje informací a obrázků: Dominoknihy.cz, IMDb.com, Spoilertv.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge