Dočkáme se také P.S. Stále Tě miluju?

Filmy Knihy Novinky

Netflixovská adaptace Všem klukům, které jsem milovala se stala naprostým trhákem, není tedy divu, že se objevila otázka, jestli budeme mít i pokračování.

Ačkoliv to zatím Netflix nijak nepotvrdil, vše vypadá více než nadějně. Práva totiž byla zakoupena na celou trilogii a vzhledem k tomu, že se v poslední době minimálně v zahraničí o filmu neustále mluví, je dost dobře možné, že se na filmu už začalo pracovat. Minimálně režisér i celé obsazení by o to stálo. Fanoušci dokonce vytvořili petici s více než 8000 hlasy.

Netflix si ovšem minimálně měsíc počká, než potvrdí nebo vyvrátí budoucnost filmové trilogie. Těžko ovšem říct, jestli se v roli Joshe vrátí i Israel Broussard, na něhož se z minulosti vyrojily hromady ne zrovna vhodných tweetů, za které se ovšem po uvedení filmu omluvil.

Druhý film by se díky filmovým změnám prvního dílu musel také krapet změnit. Přece jenom už proto, že jsme na konci viděli Johna Ambrose McClarena, který má v pokračování výraznější roli. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Lara Jean nečekala, že se doopravdy zamiluje do Petera. Vždyť jen předstírali, že spolu chodí. Ale v jednu chvíli oba předstírat přestali a najednou je Lara Jean zmatenější než kdy dřív a neví co dělat. A pak se do jejího života vrátí jeden kluk, co se jí dříve líbil, a spolu s ním i pocity, které k němu cítila.

Je možné, aby byla holka zamilovaná do dvou kluků najednou? Půvabné pokračování knihy Všem klukům, které jsem milovala ukazuje, že láska není nikdy jednoduchá, ale že možná to ji činí tak úžasnou.

Zdroj informací a obrázků: Kiss925.com, Cosmopolitan.com, Seventeen.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge