Zavržený má už své hlavní představitele

Filmy Knihy Novinky

Před časem jsme vás informovali o tom, že se dočkáme adaptace prvního dílu oblíbené série z pera Beccy Fitzpatrick a dneska už tu máme i obsazení.

Nora Greyová je svědomitá, chytrá a rozhodně nemá ráda riziko. Jenže se zamiluje do Patche a to je její první chyba. Patchova minulost je totiž všechno, jen ne nevinná. A nejlepší, co kdy udělal, bylo, že se zamiloval do Nory.

Seznámili se na hodině biologie a Nora chce jediné – držet se od něj co nejdál. Jenže jak se zdá, Patch je vždy o dva kroky napřed. Dívka na sobě cítí jeho pohled, i když Patch není nablízku. Cítí jeho přítomnost, i když je v pokoji sama. A když své okouzlení nedokáže déle tajit, vyjde najevo, kdo Patch ve skutečnosti je a proč ji vyhledal.

A za všemi otázkami, které se dotýkají jeho minulosti, si Nora a Patch mohou navzájem položit jen jedinou: „Jak hluboko dokážeš padnout?“

Na režisérskou stoličku Zavrženého usedne Kellie Cyrus. Ta stojí za úspěšnými Upířími deníky nebo spin-offem The Originals. Scénář si vezme na starosti Peter Hutchings. A teď už konečně známe i jména hlavní herecké dvojice. Jde o Lianu Liberato a Wolfganga Novogratza.

Liberato si zahraje Noru Grey, která se společně se svou nejlepší kamarádkou Vee snaží prostě přežít střední školu. Jenže pak se seznámí s neodolatelným Patchem v podání Novogratzy. Liberatu jsme mohli vidět ve filmech jako Zůstaň se mnou, Co s láskou a brzy by se měla objevit také v adaptaci Light as a Feather. Novogratza se objevil ve filmu Yes God Yes, Assassination Nation nebo jej uvidíme v The Last Summer.

První díl knižní série Zavržený byl vydán v roce 2009 a na seznamu bestsellerů New York Times vydržel více než 50 týdnů. Celosvětově se prodalo více než 5 miliónů kusů. Čtyřdílná série byla přeložena do více než 35 jazyků, všechny díly se dostaly do seznamu bestsellerů NYT.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, BookGeek.pl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge