There’s Someone Inside Your House brzy jako film

Filmy Knihy Novinky

Po adaptaci knihy Všem klukům, které jsem milovala, která mělo mimochodem premiéru zrovna včera, a chystanému The Wicked Deep padl zrak producentů Netflixu na další zajímavý knižní kousek.

Řeč je o sólovce Stephanie Perkins, There’s Someone Inside Your House, která vypráví příběh havajské dívky jménem Makani Young. Ta doufá, že nechala temnou minulost dávno za sebou, když se přestěhovala za svou babičkou do uzavřené Nebrasky. Našla si nové přátele a dokonce začala propadat kouzlu Ollieho Larssona. Jenže její minulost jí je těsně v patách.

Když začnou její spolužáci jeden za druhým umírat v sérii příšerných vražd v čím dál tím bizarnějších situacích, rozběhne se hon na vraha. Makani netuší, kdo další je na vrahově seznamu a proč, ale když se vraždy začnou stupňovat, bude se Makani muset postavit nejen své minulosti, ale také pomoci při chytání vraha.

Na produkci filmu se budou podílet Shawn Levy a James Wan. Levy nám přinesl seriál Stranger Things a Wan má za sebou kousky jako V zajetí démonů, Insidious nebo Zlověstné ticho. O scénář se postará scénárista Shazamu, Henry Gayden.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, GoodReads.com, SlashFilm.com, Deadline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge