Šíleně bohatí Asiati se dočkají pokračování

Filmy Knihy Novinky

O adaptaci prvního dílu bestsellerové série od Kevina Kwana jsme vám před časem psali a ačkoliv to vypadá, že české premiéry se dočkáme až v září, v zahraničí si film vede více než dobře.

Kniha Šíleně bohatí Asiati vypráví příběh Newyorčanky Rachel Chu, která souhlasila, že na léto odletí se svým přítelem a snad i budoucím manželem do Singapuru, představovala si, že s ním stráví příjemnou dovolenou ve skromném rodinném domě.

Nick jí ale zapomněl sdělit několik důležitých detailů – že dům, ve kterém vyrůstal, připomíná palác; že v dětství cestoval častěji soukromým letadlem než autem; že je zkrátka jednou z nejlepších partií v zemi.

Jakmile Rachel vystoupí z letadla, pochopí, že když se ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, okamžitě se stává terčem zkoumavých podhledů, závisti a intrik.

Její klidná dovolená se brzy mění v překážkovou dráhu, na které se musí vypořádat se starou i novou garniturou bohatých, s až příliš zvědavými příbuznými a se zákulisními praktikami lidí, jejichž hlavní starostí je šplhat vzhůru po společenském žebříčku.

Filmová adaptace knihy se v zahraničí dostala do kin teprve 15. srpna, ale už od prvního týdne hlásí enormní zájem diváků, tudíž producentům vydělává jako divá. Není tedy divu, že je potřeba železo kout, dokud je pořádně žhavé, proto se dočkáme i pokračování, Bohatá čínská přítelkyně.

Režie by se měl opět ujmout Jon M. Chu, na scénáři by opět měli spolupracovat Peter Chiarelli s Adele Lim. Ačkoliv natáčení ještě není oficiálně potvrzeno, vše se začalo dávat do pohybu tak, aby k němu nakonec došlo. Warner Bros. zakoupilo práva na celou trilogii, takže pokud se dobře povede i druhému filmu, dočkáme se i toho třetího. Ten nese název Rich People Problems a v češtině bohužel nevyšel.

Zdroj informací a obrázků: HollywoodReporter.com, RollingStone.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge