Seriálová Anne byla obnovena pro třetí sezónu

Knihy Novinky Seriály

Začátkem loňského roku jsme vás informovali o tom, že Netflix znovuoživí Anne ze Zeleného domu, v současné době dokonce běží už její druhá řada a fanoušci se můžou těšit na třetí.

Anna ze Zeleného domu je kniha Lucy Maud Montgomery, která vypráví příběh dívenky Anny. Sirotka, jenž nachází domov u dvou stárnoucích sourozenců, až doposud osaměle hospodařících na své venkovské farmě. Jedná se o její první opravdový domov, takže má na hony daleko k jakékoli sentimentalitě.

Zato vtipu, humoru a životního optimismu má v sobě nadbytek. Hubená, pihovatá a hlavně neuvěřitelně upovídaná Anna s rezavými vlasy a nevyčerpatelnou fantazií si získala čtenáře od prvního okamžiku.

Původně se mluvilo o filmu, ale nakonec se ukázalo, že půjde spíše o seriál. První řada měla 7 epizod, ta druhá už jich má 10. Jen pět týdnů poté, co na Netflixu odstartovala druhá sezóna, bylo oznámeno, že se dočkáme další. Natáčení by mělo začít na podzim tohoto roku a nové díly seriálu by mohl Netflix odvysílat koncem roku 2019.

V třetí sérii by už Anne mělo být šestnáct a bude řešit celou řadu problémů spojených s dospíváním, včetně těch romantických. Seriálová podoba se ovšem od té knižní docela mění v některých aspektech pohlaví, šikany, feminismu, rasismu… tak uvidíme, jak se se vším tvůrci poperou.

Zdroj informací a obrázků: TheHollywoodReporter.com, CSFd.cz, Deadline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge