Netflix získal práva k adaptaci The Wicked Deep

Filmy Knihy Novinky

Po Všem klukům, které jsem milovala se Netflixu podařilo získat další zajímavý young adult kousek, tentokrát od autorky Shea Ernshaw.

The Wicked Deep byla v zahraničí vydána teprve 3. března tohoto roku a motá se okolo malého města jménem Sparrow v Oregonu, v němž byly před dvěma staletími utopeny 3 sestry kvůli čarodějnictví. Každý rok tak duše těchto tří sester posednou vždy tři těla mladých dívek, aby poblouznily tři mladíky a ty zatáhly do vody, kde je utopí.

Penny Talbot je stejně jako zbytek města s kletbou smířená… až do chvíle, kdy se zamiluje do nového kluka ve městě, Bo Cartera. Problém je, že Bo se může stát terčem právě této kletby, aniž by o tom věděl.

Penny jeho kouzlu ovšem propadá čím dál tím víc a není si jistá, jestli jej dokáže uchránit, aniž by při tom nepřišla sama o sebe. Protože jedině Penny vidí věci, které ostatní nemůžou…

Kniha se rázem po vydání vyšvihla na přední příčky prodejnosti bestsellerů New York Times, proto o filmová práva mělo zájem hned několik studií, nakonec ale vyhrál Netflix. O produkci se postará Chernin Entertainment. Snad se filmu na Netflixu dočkáme brzy.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, HollywoodReporter.com, TheFandom.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge