Hvězdy Shadowhunters se loučí se seriálem

Knihy Novinky Seriály

Před časem jsme vám přinesli smutnou zprávu o tom, že oblíbený seriál bohužel svou třetí řadou končí. Teď už je definitivně dotočeno i finále.

Ačkoliv se fanoušci snažili všemi možnými způsoby nechat seriál Shadowhunters obnovit, bohužel se to nepodařilo. Herci se tak sešli naposledy, aby dotočili speciální finále, ve kterém ještě uvidíme pár nových tváří.- Konkrétně jde o Kimberly-Sue MurraySydney Meyer a Lukea Bainese. Murray si zahraje vílí královnu, které se nedá věřit, protože dokáže měnit svou podobu podle libosti. Zatímco v druhé sezóně jsme se setkali s její mladou verzí, teď můžeme čekat tu starší.

Meyer se objeví v roli oblíbené Helen Backthorn, kterou čtenáři dobře znají už z knih jako poloviční lovkyni a poloviční vílu. Baines se pak objeví v roli Jonathana Morgenstena jako jeho „pravá forma“. Můžeme se tak těšit na pořádné dvouhodinové finále, které by se mělo objevit až na jaře 2019.

Natáčení bylo ukončeno, proto nečeká loučení se seriálem jen fanoušky, ale také samotní herci se prostřednictvím sociálních sítí rozloučili každý svým způsobem:

https://www.instagram.com/p/BmDDztzlcOE/

https://twitter.com/DomSherwood1/status/1024721506838835200

https://www.instagram.com/p/BmGq0oYBtsG/

https://www.instagram.com/p/BmEdfl3gw4m/

https://www.instagram.com/p/BmDiQnUgdDE/

https://www.instagram.com/p/BmEfCkCHNFT/

 

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Deadline.com, FreeForm.go.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge