Další dvě knihy Liane Moriarty se dočkají adaptace

Filmy Knihy Novinky Seriály

Po úspěchu seriálových Sedmilhářek na motivy bestselleru Liane Moriarty to vypadá, že se mimo stránky knih setkáme také s mnoha dalšími literárními postavami této populární australské spisovatelky.

O tom, že hlavní hvězdy úspěšných Sedmilhářek, Nicole Kidman a Reese Witherspoon, společně získaly práva také ke knize Šílené výčitky (Truly Madly Guilty), jsme psali už před více jak rokem. Ohledně téhle „nešťastné grilovačky“ se toho zatím nic moc nového neobjevilo. Také už nějakou dobu víte, že se můžeme těšit na filmovou verzi Manželova tajemství s Blake Lively v hlavní roli.

Mimo to se nově chystá seriál na motivy autorčiny prvotiny Tři přání. Práva získalo studio EveryWhere, o adaptaci by se měla postarat Lila Feinberg a pravděpodobně by měl projekt zakotvit na Netflixu. O čem kniha je napoví oficiální anotace:

Říká se „do třetice všeho dobrého a zlého“ a pro Kettlovy sestry to platí trojnásob – jsou totiž trojčata. Rozumná Lyn se pokouší ustát roli vzorné matky, starostlivé manželky a úspěšné podnikatelky, aniž by přitom přišla o rozum. Její zdánlivě méně úspěšná sestra Cat, pracující v oddělení marketingu, se snaží nepřijít o vysněné dítě a o manžela, jakého jí každá závidí, a „chudák“ Gemma ani nemá co ztratit, střídá příležitostné práce, bydlení i muže. Ale je tomu opravdu tak, jak se na pohled zdá? Co když je ve skutečnosti všechno trochu, anebo možná dokonce úplně jinak?

Nejnovější zprávou je pak informace o prodeji práv k teprve chystané knize. Novinka Nine Perfect Strangers se totiž v originále dostane do knihkupectví až začátkem podzimu. Zatím není jasné, zda půjde o filmové či seriálové zpracování, ovšem práva získala již zmiňovaná Nicole Kidman, která by si v adaptaci jednak měla zahrát a také ji bude produkovat. Za roli Celeste v seriálu Sedmilhářky (HBO) získala cenu Emmy a Zlatý Glóbus.

Zdroje informací a obrázků: Deadline.com, Bookstr.com, LianeMoriarty.com.au

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge