Zpříjemněte si léto se seriálovými Ostrými předměty

Knihy Novinky Seriály

Po úspěšných Sedmilhářkách přichází HBO s další adaptací knižního bestselleru, tentokrát od Gillian Flynn. Po filmové Zmizelé a Temných koutech přišla řada na Ostré předměty.

Reportérka Camille Preaker právě opouští psychiatrickou léčebnu, kde strávila krátký čas. Nyní čelí výzvě – musí se vrátit do svého malého rodného města a pracovat na případu vražd dvou nezletilých dívek.

Ve městě ji ale čeká ještě další výzva – už roky nemluvila se svou neurotickou hypochondrickou matkou a třináctiletou sestrou, s kterou se téměř nezná. Poté, co se ocitne ve svém dětském pokoji a začíná pracovat na případu, zjišťuje, že se až nebezpečně blízko ztotožňuje s mladými oběťmi.

Pronásledována vlastními démony se snaží rozkrýt psychologickou skládanku vlastní minulosti, pokud se chce dostat k jádru příběhu a přežít rodinné znovushledání.

https://youtu.be/dneZvXGIk8s

Osmidílný seriál si odbyl svou premiéru už 2. července a v hlavní roli uvidíme držitelku pěti nominací na Oscara Amy Adams. Kromě ní se můžeme těšit na Patricii Clarkson, Elizu Scanlen nebo Chrise Messinu. Na režisérskou stoličku opět usedl Jean-Marc Vallée, který stojí za skvělými Sedmilhářkami nebo za filmem Divočina s Reese Witherspoon.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, CSFd.cz, KnizniKlub.cz, SearilaZone.cz , IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge