Nové plakáty, fotky a ukázka k Temným sílám

Filmy Knihy Novinky

Tak se po prodlouženém víkendu opět vracíme s novinkami, které by vám neměly uniknout. Tak například The Darkest Minds (v češtině Temné síly) mají nové fotky, ukázky i plakát. Navíc už jsou skoro za dveřmi!

Ruby Dalyová si nikdy nemyslela, že přežije nákazu, která zabila 98 % amerických dětí… ale stalo se. Ti, kteří nemoc porazili, získali nadpřirozené síly popsatelné pouze barvami: zelení jsou výjimečně inteligentní, modří ovládají telekinezi, žlutí získali kontrolu nad elektřinou, oranžoví vládnou nad myslí a červení ovládají oheň.

Z Ruby je teď nebezpečná oranžová. Pošlou ji do Thurmondu, tábora pro děti, jako je ona. Podmínky v táboře jsou vážně mizerné, zejména pro ty s podobnými silami, jako vládne Ruby. Ta se proto rozhodne své skutečné síly skrývat a vydává se za neškodnou zelenou.

Děti ostatních barev však z tábora pomalu mizí a Ruby se rozhodne pro útěk. Ruby se podaří uniknout jen tak tak, aby našla jediné útočiště pro jí podobné – East River. Brzy se přidá k další skupině přeživších, přitom se snaží odolávat jejich vůdci Liamovi, který se do ní nejspíš zamiloval až po uši.

Jenže Ruby se bojí někomu věřit. Ne po tom, jak se k ní zachovali její vlastní rodiče. Jenže když se konečně dostanou do East River, nebude nic takové, jak by si představovali. I tady se najdou lidé, co se nezastaví před ničím, ani před využitím samotné Ruby jako tajné mocné zbraně.

Nové plakáty k filmu:

První díl série Alexandry Bracken vyšel v originále v roce 2012, o rok později se objevilo pokračování Never Fade, v němž se Ruby o svých shcopnostech učí daleko víc, stejně jako o nebezpečném světě okolo. V souvilosti s tím se začne sama sebe ptát, jestli opravdu bojuje za správnou věc, nebo je to jen další lež. Poslední díl série, In the Afterlife, vyšla v roce 2014 a podle čtenářů má opravdu bombastické zakončení.

Česká premiéra filmu je stanovena na 9. srpna a ve stejný měsíc se autorka rozhodla vydat také čtvrtý díl série, The Darkest Legacy.

Zdroj informací a obrázků: FoxMovies.com/movies/the-darkest-minds, TheFandom.net, CinemArt.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge