Má mě rád, nemá mě rád zamíří na filmová plátna

Filmy Knihy Novinky

Vzhledem k tomu, že se BCDF Pictures rozhodlo zfilmovat hned několik oblíbených knih, čeká vás minimálně ještě jedna informace o tom, co nás od nich čeká. Už jsme vám psali o Zavrženém a Dokážete udržet tajemství? Teď tu máme další skvělý kousek.

Řeč je o bestsellerové knize Sally Thorne, The Hating Game, která u nás vyšla pod názvem Má mě rád, nemá mě rád. Zatím nemáme víc informací ohledně castingu, ale na režisérskou stoličku usedne David Mirkin, který má na kontě třeba seriál Simpsonovi. Režisér ovšem stojí také za úspěšnými romantickými komediemi Romy a Michele a Před svatbou ne!.

Kniha byla vydána v roce 2016 a vypráví příběh dobrosrdečné Lucy Hutton a její nemesis chladnokrevného Joshuy Templetona. Pro autorku to byl debutový kousek, který si rázem získal lásku čtenářů po celém světě a na GoodReads má přes 50 000 recenzí s ratingem 4,23.

Lucy Huttonová a Joshua Templeman se nemají rádi. Není to jen nějaká vzájemná nelibost nebo snad dokonce pouhé nesnášení se. Nenávidí se celým srdcem a nebojí se dát si to pořádně najevo, zatímco jsou nuceni obývat společnou kancelář vydavatelského domu.

Lucy nemůže vystát Joshuovu upjatost a perfekcionismus, on zas pohrdá jejím spontánním přístupem a bláznivě barevným oblečením. Navíc se dozvědí, že jeden z nich má být povýšen. Bitva se rozhořívá naplno a Lucy je odhodlaná nevzdat se, i když se jí hra na nenávist začíná vymykat z rukou.

Možná že Joshuu nemá zas až tolik nerada. Možná ani on ji. Možná je od vášnivé nenávisti k lásce překvapivě blízko.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, TheFandom.net, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge