Čtvrtý díl Školy dobra a zla v češtině již brzy!

Knihy Novinky

Loni jsme vás informovali o tom, že se naše oblíbená pohádková série rozšíří o další díl a teď se konečně dostane i k nám.

První díl nové navazující série The Camelot Years nese v češtině název Vzhůru za slávou a vyjít by měl u nakladatelství CooBoo začátkem září.

S každým koncem přichází i nový začátek. Agáta a Tedros se snaží co nejlépe spravovat království Kamelot a Sofie mezitím vede Školu dobra a zla. Brzy ale všichni tři zjistí, že jsou čím dál osamělejší.

A ještě ke všemu se blíží velké nebezpečí! Studenti i učitelé Školy doufali, že jejich poslední „žili šťastně až navěky“ začalo poražením Školníka. Teď ale musí čelit ještě těžším překážkám, které jim buď přinesou věčnou slávu, nebo je uvrhnou v zapomnění.

První tři roky školy byly jen začátkem,“ řekl Chainani o své sérii. „Nemůžu se dočkat, až čtenáři uvidí, co se z jejich oblíbených postav stalo po té, co se dostali do svých pohádek. Protože společně s růstem světa pohádek, rostou také jejich příběhy.

Zatímco my se letos dočkáme pořadově čtvrtého dílu série Škola dobra a zla, v zahraničí se na příští rok v březnu chystá vydáno navazujícího dílu, A Crystal of Time. Podle zahraničních recenzí to vypadá, že se rozhodně máme na co těšit.

Zdroj informací a obrázků: Albatrosmedia.cz, GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge