Alita: Bojový anděl přichází s dalším trailerem

Filmy Komiksy Novinky

O adaptaci oblíbené mangy Alita jsme vás informovali už loni, stejně tak vám ukázali první lákačku. Teď tu konečně máme další.

Alita je stvoření z dob temna a beznaděje. Při pátrání po nepoužívaných částech kyborgů jí nalezne doktor Ido. Alita si nevzpomíná kdo je, ani odkud přišla. Ale doktor Ido přesně ví, s kým má tu čest. Alita je bojový anděl, který dokáže světu pomoci přerušit éru smrti a destrukce, kterou zde započal Tiphares.

Za manga předlohou stojí Yukito Kishiro, manga je známá také pod názvem GUNNM (Gun dream). Japonský název Gunnm vznikl složením anglického slova „gun“, tedy zbraň, a druhé slabiky japonského slova „jume“, které znamená sen. Přípravné práce na filmu začaly už v roce 2010.

Režisér Robert Rodriguez přináší akční drama o dívce, která hledá pravdu o tom, kým vlastně je, a bojuje za to, aby změnila svět. Scénáře se ujal James Cameron. Ve filmu uvidíme Rosu Salazar, Jennifer Connelly, Christopha Waltze, Michelle Rodriguez, Eda Skreina, Keenan Johnson nebo Jorge Lendeborg Jr. Česká premiéra je stanovena na 20. prosince tohoto roku.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, CinemArt.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge