Alexandra Daddario se bude pokoušet udržet filmové tajemství

Filmy Novinky

Americká herečka Alexandra Daddario, která se asi nejvíce proslavila rolí Annabeth Chaseové z filmů o Percym Jacksonovi, si zahraje ve filmové adaptaci knihy Dokážete udržet tajemství? britské spisovatelky Sophie Kinselly.

Alexandra si v komedii zahraje hlavní roli věčné smolařky Emmy, zároveň si však vyzkouší i producentskou práci. Snímek by měla režírovat Elise Duran, o scénář se pak postará Peter Hutchings.

Optimistické, ale smůlou pronásledované Emmě Corriganové se začíná dařit. Už skoro rok má stálé zaměstnání v podniku Panther Cola, po boku jí stojí skvělý přítel, a dokonce se před ní rýsuje naděje na pracovní postup. Všechno se ale zvrtne po schůzce s jedním nespokojeným klientem. Naprosto zničená se vrací z jednání letadlem a cestou se v hrozivé situaci během turbulencí svěří se svými nejintimnějšími pocity pohlednému muži na vedlejším sedadle. Když pak nazítří přijde do práce, ke svému zděšení zjistí, že její tajuplný společník je sám velký Jack Harper, šéf americké společnosti Panther Cola, který se vydal na týdenní návštěvu britské filiálky podniku.

Pod jménem Sophie Kinsella píše oblíbená britská spisovatelka Madeleine Wickhamová, její romány u nás vycházejí téměř výhradně pod nakladatelstvím BBart. K chystané adaptaci své knihy řekla: „Jsem naprosto unesená, že se z Dokážete udržet tajemství? stane film a vím, že se na něj mí čtenáři po celém světě budou těšit stejně tolik, jako já. Jsem opravdu nadšená, že Emmu bude hrát Alexandra Daddario a nemohu se dočkat, až ten příběh uvidím ožít na filmovém plátně.“

Zdroje informací a obrázků: BBart.cz, comingsoon.net, deadline.com, goodreads.com, knihcentrum.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge