Netflix přináší novou romantickou komedii The Kissing Booth

Filmy Knihy Novinky

Jedním z nejnovějších filmů z vlastní produkce Netflixu je teen romantická komedie The Kissing Booth podle stejnojmenné knihy Beth Reekles. A rozhodně stojí za to, abyste mu dali šanci.

The Kissing Booth je příběh, který vznikal prostřednictvím Wattpadu. Když s ním Beth začínala, bylo jí teprve patnáct let. Téhle mladé Britce z Jižního Walesu se však podařilo zaujmout i nakladatelství Penguin Random House a v roce 2012 tak příběh o tak trochu zakázané lásce ze střední školy vyšel i knižně.

Hlavní hrdinkou filmu je Elle Evans, hezká, docela populární holka, která ale zatím nikdy nedostala pusu. Jejím nejlepším kamarádem je Lee Flynn – narodili se ve stejný den, jejich mámy byly nejlepší kamarádky a nedají bez sebe ani ránu. Už od dětství se řídí celým seznamem pravidel, takže je jen tak něco nemůže rozházet. Jenže Lee má staršího bráchu Noaha, kterému u nohou leží všechny holky ze školy. Tedy kromě Elle.

V rámci karnevalu chtějí Elle s Leem vybrat peníze na charitu prostřednictvím líbacího stánku, kde studenti ochotně vytáhnou z kapsy pět dolarů, aby mohli anonymně políbit svého idola. Jenže když Elle políbí Noaha, celý její život se převrátí vzhůru nohama. Mozek radí, aby si od něj držela odstup, ale srdce ji táhne přesně opačným směrem. Bude mít tenhle příběh šťastný konec, nebo skončí zlomeným srdcem?

V hlavní roli Elle se představí Joey King, Leeho ztvárnil sympatický Joel Courtney a jako Noah bude dívčí srdce lámat Jacob Elordi. Kromě nich se však můžete těšit i na klasické osazenstvo americké střední školy – fotbalisty, roztleskávačky, ředitele a hlavně spoustu vtipných situací. O režii a adaptaci scénáře se postaral Vince Marcello.

Zdroje informací a obrázků: TheFandom.net, Goodreads.com, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge