Máme obálku a trailer King of Scars

Knihy Novinky

Loni jsme vám přinesli zprávu o tom, že se Leigh Bardugo rozhodla znovu vrátit do světa Grišy a že se dočkáme další zajímavé duologie. Teď už toho víme zase trochu víc.

Fanoušci trilogie si myslí, že už si prošli vším možným, ale nebudou čekat šílenství, které přijde v podobě knihy King of Scars. Ta se soustředí na oblíbenou postavu Nikolaje Lantsova, krále Ravky, s nímž jsme se setkali v trilogii Griša.

Kniha vyjde 29. ledna 2019 a měla by být vyprávěná ze dvou pohledů, Nikolaje a jedné postavy z Šesti vran. Díky Entertainment Weekly máme nejen obálku ale také oficiální trailer.

Nikolaj Lantsov měl vždycky dar pro nemožné věci. Nikdo nemá ani ponětí, co vše musel obětovat pro záchranu své země a on bude rád, když to tak zůstane i nadále. Teď se ale na oslabených hranicích země objevuje nebezpečí, mladý král tak musí přijít na způsob, jak vytvořit nové alinace a zastavit nepřátele dřív než zničí jeho novou armádu.

Jenže každý den se v něm probouzí temná část magie, která může zničit vše, co vybudoval. Nezvládne to ale sám, a proto se s pomocí mladého mnicha a legendárního Grišího bojovníka vydává na strastiplnou cestu Ravkou, aby se zbavil temného odkazu, který v něm spočívá. Bude riskovat vše, jen aby zachránil svou zemi i svůj život. Jenže některá tajemství není radno nechávat ukrytá a některá zranění by se neměla zacelit.

Zdroj informací a obrázků: Fandom.net, EW.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge