Seriál The Magicians obnoven pro čtvrtou sezónu

Knihy Novinky Seriály

Pokud jste fanouškem seriálové adaptace knižní série od L. Grossmana, určitě vás tohle oznámení více než potěší.

Ačkoliv v současné chvíli v USA běží třetí série, u níž jsme za polovinou, televizní stanice Syfy oznámila, že se seriálu rozhodně dočkáme i příští rok. Stejně jako v předchozích řadách se i u té čtvrté dočkáme 13 epizod, na obrazovce by se měla objevit někdy během příštího roku, nejspíš jeho začátkem v lednu.

Knižní série Mágové vypráví příběh Quentina Coldwatera a jeho přátel na cestě za poznáním svých magických schopností. I v třetí řadě jsou naše oblíbené postavy pěkně zaneprázdněné, tentokrát totiž hledají 7 magických klíčů, které jim pomůžou odemknout magii zpět na svět. Když už o ni na konci druhé sezóny přišli.

Skupinka mágů se vydá na širé moře na kouzelné lodi Muntjac, a tím pádem se nám dost možná naskytne pohled i na jiné kouty Filorie než ty, které jsme znali doposud. Dle knižní předlohy je Muntjac obchodní loď přizpůsobená k vysokým rychlostem, kterou Quentin nalezl zchátralou na pláži. Po tom, co ji nařídil opravit, se na ní vydal na dlouhou plavbu napříč Filorií. Sama loď je v podstatě živoucí bytostí, umí se měnit a přizpůsobovat svému kapitánovi.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Edna.cz, Youtube.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge