První trailer k The Darkest Minds je konečně tady

Filmy Knihy Novinky

O filmové adaptaci knižní trilogie The Darkest Minds od Alexandry Bracken už od nás dávno víte. Snímek do kin zamíří sice až v srpnu, ale už nyní můžeme poprvé nahlédnout „pod pokličku“.

Ruby Dalyová si nikdy nemyslela, že přežije nákazu, která zabila 98 % amerických dětí… ale stalo se. Ti, kteří nemoc porazili, získali nadpřirozené síly popsatelné pouze barvami: zelení jsou výjimečně inteligentní, modří ovládají telekinezi, žlutí získali kontrolu nad elektřinou, oranžoví vládnou nad myslí a červení ovládají oheň. Z Ruby je teď nebezpečná oranžová. Pošlou ji do Thurmondu, tábora pro děti, jako je ona. Podmínky v táboře jsou vážně mizerné, zejména pro ty s podobnými silami, jako vládne Ruby. Ta se proto rozhodne své skutečné síly skrývat a vydává se za neškodnou zelenou. Děti ostatních barev však z tábora pomalu mizí a Ruby se rozhodne pro útěk.

Roli hlavní hrdinky Ruby si střihla Amandla Stenberg, dále se představí Mandy Moore jako Cate, Gwendoline Christie bude Lady Jane a Liama si zahraje Harris Dickinson. Mimo to uvidíme také Wallace Langhama, Golden Brooks, Catherine Dyer, Sammiho Rotibi a mnoho dalších.

Film u nás i na Slovensku bude distribuovat CinemArt a premiéru v obou zemích si odbude ve čtvrtek 9. srpna 2018. V českých programech kin hledejte Temné síly, na Slovensku pak pod názvem Tmavá myseľ.

CinemArt na svém Facebooku zveřejnil první oficiální trailer s českými titulky. A my k němu musíme dodat jen „Páni! Tohle vypadá vážně dobře!“:

Kniha The Darkest Minds spisovatelky Alexandry Bracken zatím v češtině nebyla vydána, ale vážně doufáme, že se jí nějaké nakladatelství brzy ujme.

Zdroje informací a obrázků: CSFD.cz, IMDb.com, Facebook.com, alexandrabracken.tumblr.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge