Nightflyers zamíří na Syfy

Filmy Knihy Novinky

Jestli nevíte, o co jde, možná vás zaujme jméno George R. R. Martin, protože na základě jeho knihy se natočil další seriál. Tentokrát jde ale o žánr sci-fi.

Nightflyers je desetidílný seriál vycházející ze stejnojmenné knihy z roku 1980, kterou sepsal George R. R. Martin a v roce 1992 nám ji přineslo nakladatelství Laser-books.

Vypráví příběh osmi vědců a telepata v roce 2093, kteří jsou na misi k solárnímu systému v touze navázat kontakt s mimozemským životem. Jenže se vše brzy přehoupne v sérii děsivých a násilných událostí, které otestují více než loajalitu a duševní sílu osob na palubě lodi.

Syfy vypustilo první teaser, na němž můžeme vidět několik záběrů z natáčení i slova hlavních tvůrců, včetně samotného Martina. Mělo by jít o pěkně hororový sci-fi seriál, novela obdržela cenu Locus. Na scénáři se autor podílel s Jeffem Buhlerem.

V hlavních rolích seriálu, který by si měl odbýt svou premiéru na podzim tohoto roku, uvidíme Eoina Mackena (The Night Shift), Sama Strikea (EastEnders), Mayu Eshet (Teen Wolf), Anguse Sampsona (Fargo), Jodie Turner-Smith (The Last Ship), Gretchen Mol (Boardwalk Empire), Davida Ajala (Fast & Furious 6) a Bríana F. O’Byrne (Million Dollar Baby). Uvidíme, jak si seriál povede. Pokud jste ovšem zvědaví, co asi tak můžete čekat, pusťte si filmovou adaptaci z roku 1987.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Collider.com, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge